• Blogs
  • Chae Jugan
  • Покривни ремонти - коя строителна фирма да избера?

Покривни ремонти - коя строителна фирма да избера?

ръчни инструменти

Ожесточената конкуренция в областта на покривните ремонти е много голяма. На първо четене отделните фирми предоставят еднаква услуга, но в различни ценови диапазони. Това е основната причина всеки еднин от нас да се затруднява да направи избор на фирма за ремонт на покрива на жилището си. За да Ви улесним, любезно предлагаме няколко полезни съвета при избора:

1. Не се доверявайте на съмнително ниската продажна цена.

Често срещана грешка е, когато домсъвета на жилищната сграда избира фирма за ремонт на покривната конструкция по основен показател - цена на предлаганата услуга. Цената на услугата ремонт на покрива се формира от сбора на цената на използвания хидроизолационен материал, цената на труда по извършване на услугата и печалба. Ако някой от тези параметри е със занижена цена, съответно качеството на предлаганата услуга ще е по-ниско.

машини за гуми

2. Не се доверявайте на първия "супер" строителен експерт

Изберете специализирана фирма с дългогодишен опит в тази дейност, и най-вече на такава с трайно установен офис. Така ще се застраховате (доколкото това е възможно) от опити за "бягане" от отговорност след извършения ви ремонт. Противно на здравата мисъл, често и ценовите оферти от реномираните и утвърдили се фирми са подобни на тези предложени от майстори мошеници.